About
Home » About
About US

Despre

echipa

_MG_9262

În ianuarie 2018, un grup de persoane care aveau în comun baschetul și handbalul s-a decis să încerce să joace... fotbal și să participe chiar la un turneu amical. A apărut astfel Club Sportiv Ocazional.

Și până în iulie 2019 a fost adevărat ocazional, echipa făcându-și apariția doar la cele două ediții ale turneului Fotbal pentru Diversitate. Am reușit să ajungem până pe locul al treilea la ambele ediții și, mai important, am avut suporteri și susținere chiar de la început.

Simțim acum nevoia de a face niște pași în plus pentru a dezvolta fotbalul feminin amator, dar și de a ajuta comunitatea LGBTQI să practice sport, așadar vom crea un ocazional mai previzibil și organizat.

Ne propunem să avem întâlniri săptămânale în care să facem mișcare, să jucăm fotbal de drag și pentru distracție cu toate fetele care vor să participe.

Ești binevenită dacă vrei să joci o singură dată sau daca te vei dovedi mai commited decât organizatoarele. Ești binevenită dacă ești campioană națională la fotbal  sau dacă nu ai mai lovit niciodată mingea cu piciorul. Ești binevenită dacă ești mamă, fiică, bunică. Ești binevenită și dacă nu crezi că fotbalul e pentru tine, dar parcă ai vrea să încerci. Hai cu noi, cine știe ce descoperi! 🙂

Joacă cu noi dacă aderi la scopul nostru de a contrui o comunitate safe pentru persoanele LBT, o comunitate anti-rasistă, anti-clasistă, anti-agistă.


Urmărește-ne pe facebook pentru datele exacte ale jocurilor.

1
Games Played
1
Trophies
1
Members